Azt mondjak, hogy sose adjam teljesen omagam. Azt mondjak, hogy mindig tartsam vissza kicsit magam. Azt mondjak, hogy mindig en legyek az, aki uralkodik a kapcsolatba, hogy ne tudjanak megbantani. De miert mondanak ilyet? Hiszen, ha valaki szeret, ha valaki igazan szeret, miert bantana meg? Hogyan lenne kepes arra, hogy elhagyjon? Hogyan lenne kepes, hogy barmilyen problema van, ne ket reszrol nezze meg a dolgot, ne ker reszrol gondolkozzonm hanem csak onzoen a sajat maga szempontjait vegye figyelembe? Hogyan lehetne kepes valaki ilyesmire? Barmi van, ha latom, hogy fajdalmat okozok a szerelmemnek, a szivem hasad meg, es csak azt erzem, hogy faj, hogy nagyon faj. O nem ugyan ezt erzi? Mert azt mondja szeret, igaz nem mondja annyiszor mint en neki, de a fiuk ilyenek nem? Vagy csak en alltatom magam ezzel? En mar nem ertek semmit. Hogy fogalmazzam meg amit erzek? Hogy fogalmazzam meg azt, hogy nem erdekel az se ha megbant, hogy nem erdekel semmi ami velem kapcsolatos, addig ameddig latom, hogy o boldog? Hogy tudnam megfogalmazni azt, hogy barmit megtennek, hogy lassam mosolyogni es vidamnak, hogy azt szeretnem, hogy mindig amikor velem van, semmi baj se legyen. Ezt nem tudom megfogalmazni.
Ugyan ugy, mint azt sem, hogy mi bant olykor. Hogy, hiaba mondja el viccesen es hulyeskedve, hogy rajtam kivul meg csak 13 lany van az eletebe, de, hogy oruljek, mert velem van. En tudom, es ertem, hogy hulyeskedik es szivat, es igazabol nem igy van, de hogy mondjam el neki, hogy ez engem bant? Mert nincs onbizalmam, es igen, ugy erzem, hogyha azt mondanam neki, hogy bant ahogy viselkedik, es bant, hogy nem mondja el mennyire fontos vagyok neki, es, hogy mennyire szeret, akkor azt hiszem, hogy nem erdekelne igazan, es nem kuzdene ertem. Hogy egyaltalan nem latom azt rajta, hogy harcolna ertem. Hogy harcolna ertunk. Nem latom ezt. :( Nem erzem ezt. 
En nem akarok az lenni, aki azt erzi, hogy barmelyik percben elhagyhat. En nem akarok az lenni, en azt akarom erezni, hogy soha nem hagyna el, barmi is tortenjen, hogy mindent megdolhatunk, hiszen igazan szeretjuk egymast. En ezt akarom erenzi!!! :(

Szerző: Peyton ಇ  2013.03.25. 23:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydestiny.blog.hu/api/trackback/id/tr985171748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása