Elegem van mar nekem is abbol, hogy mindenert megharagudjak, vagy duzzogjak. Nem fogok. Igen vannak dolgok amik rosszul esnek, nagyon is. Mindig van valami ami rosszul esik, legalabbis altalaban. Nem veszi eszre. Es ez faj. Nem akarok mast, en Ot akarom, de felek, hogy igy elveszitjuk egymast. Sokszor nem ert meg, es ugy szeretnem, hogy amikor nem mond semmit, amikor tudja, hogy valami baj van, megoleljen, es azt mondja szeret, es bar mondana egyszer olyat, hogy jobban szeret mint eddig barki mast... bar lenne ilyen egy nap :) De az is jo, en annak is orulok, ha csak tiszta szivebol szeret. 

Szerző: Peyton ಇ  2013.09.02. 10:26 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mydestiny.blog.hu/api/trackback/id/tr175403481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Runaway* 2013.09.04. 23:54:52

Tenyleg nincs ertelme mindenert megharagudni es duzzogni sem. :) Ezt altalaban azok teszik, akik onzok es sajat magukat szeretik csak, azt akarjak, hogy nekik jo legyen. Ezzel semmi baj nincsen, csak ehhez nem kell tars. Ha tarsam van, akkor viszont en is odafigyelek ra, hogy Neki mi esik rosszul, Neki mi az ami faj, mondom-e en Neki, hogy szeretem, vagy atolelem-e ot, hogy erezze. Amit leirtal, az mind rolad szol, hogy te mit szeretnel, hogy milyen sok es milyen fajta elvarasod van es sehol sincsen a masik. :/

Peyton ಇ 2013.09.05. 17:27:54

@Sayako: Igen, igazad van. Tudom, hogy amit leirok mind rolam szol, mivel valahova le kell irjam, ami bant, es ez pont jo erre. De hidd el nekem, hogy nagyon sok mindent megteszek erte. Nekem elso szerelem (remelem utolso is), es sokszor megbantva erzem magam, de lenyelem, mert fontosabbnak tartom a kapcsolatunkat, azt hogy MI, mint azt hogy egyedul EN. Ide leirom persze, de neki ezekbol semmit nem mondok. Na jo, neha igen, de csak ugy szolidan. Igazabol, nincs viszonyitasi alapom... nem tudom, hogy tobbet kellene elvarjak, vagy ez igy jo, es oruljek ennyinek. Sokkal erzekenyebb vagyok mint o, es sokkal romantikusabb tipus is. De ugy gondolom, hogyha ez tenyleg igazi ami koztunk van, akkor ez nem kellene szamitson. Nem? Legalabbis en igy gondolom. Ugy erzem, en sokkal jobban kifejtem az erzeseimet neki, sokkal tobbszor tudatom vele, hogy mennyire szeretem es nem akarom elvesziteni. En tudom, hogy o nem ilyen tipus, de ugy neha...amikor olyan a helyzet, en is szeretnem hallani tole, hogy minden rendben, es szeret. De hat... olyan furcsa a vilag. O nem mondja, de egyutt vagyunk es ezekszerint szeret, hiszen nem vagyok egy kulonleges szemely, nincs bennem semmi erdekes, de velem van, es nem kotelezi erre senki. De ismerek olyat, akinek a baratja naponta elmondta, mennyire oda van erte..es par honap alatt szakitottak. Ugyhogy... mindig lenyugtatom magam, es ha valami rosszul is esik, orulok annak, hogy szeretjuk egymast, es nekem ez a legfontosabb. Nem erdekel mas. Idevovel rajottem, fontosabb nekem O, mint en. A legfontosabb O, aztan MI, es csak utana EN. Nem tudom, hogy az ido elteltevel, valtoztatnom kellene a sorrenden. De ha latom rajta, hogy boldog... egyszeruen en is az vagyok. :)

*Runaway* 2013.09.05. 20:06:32

Ertelek. :) Onbizalomhianyos vagy, gorcs van benned es megfelelnivagyas. Pedig... ha jobban belegondolsz, valamiert csak teged valasztott, ahelyett, hogy mast valasztott volna. Akkor miert a gorcs? :) Az a baj ezzel, hogy igy nem fogsz tudni onmagad lenni es folyamatos felelemmel fognak telni a napjaid, ahelyett, hogy egyszeruen jol erezned magad vele, jokat beszelgetnetek, nevetnetek egyutt. Emlekszel meg arra a lanyra aki meg nem felt... arra, amilyen a legelejen voltal? Legyel olyan, beszelgessetek sokat, csinaljatok kozos programokat, nevessetek sokat, amikor nincsen ott, akkor pedig ( a sok gondolkozas helyett) csinalj olyat, ami boldogga tesz teged. Annyi jo dolog van, kreativ dolgok (rajzolj, fotozz...stb.) idod sem lenne gondolkozni semmin ( marmint ilyeneken biztosan nem). Persze nem kotelezo... de jobb, mint rettegni allandoan. Nem ezert elunk, hogy feljunk, hanem azert, hogy boldogok legyunk es olyan dolgokkal foglalkozzunk, amik oromet adnak. Te dontesz, en csak irtam. :) Kivanom, hogy legy nagyon boldog es mosolygos. :)

Peyton ಇ 2013.09.05. 21:18:33

@Sayako: Nagyon aranyos vagy, koszi szepen! Es fejen talaltad a szoget, nagyon onbizalomhianyzos vagyok, mindig is az voltam az az igazsag, akkor is amikor megismertuk egymast, nem gondoltam volna, hogy mi ketten...pedig igazabol (nem buszkesegbol), de nem kellene onbizalomhianyos legyek, de valahogy megis az vagyok. O pedig pont az ellentetem. Mindenre tokeletesnek erzi magat. De ettol fuggetlenul, sok kozos programunk van, sokat nevetunk, es mar 8 honapja egyutt vagyunk de meg igazabol nem is veszekedtunk. Altalaba megbeszeljuk a dolgokat, es ez jo. De sajnos igazad van, valamilyen keppen gorcsolok amiatt, hogy egyszer vege lesz... Pedig, tudom, hogy nem kene. Csak nehez. De en megigerem, hogy megprobalom megfogadni a tanacsodat. Nagyon szepen koszonom!! Ugyan ilyen jokat kivanok en is neked!!

*Runaway* 2013.09.05. 23:19:33

Tunderi vagy es ezert sugok valamit... CSAK EGY VAN BELOLED. Nincsen tobb ugyanilyen mint Te... ugyhogy legyen onbizalmad, mert egyedi vagy es utanozhatatlan, annak pedig aki szeret, potolhatatlan (eppen ezert, mert pont ugyanilyen nincsen tobb, sehol sem talalna ugyanilyet). Ha valoban szeret, ugyis megbecsul, mert ezt jelenti a szerelem. Ott eg zenghet, johet barki, teljesen mindegy, ahol szerelem van... a szerelem orok. Egy dolog nem orok, ami nem szerelem. Sokan (es most ugy altalanossagban irom...) osszetevesztik a vagyat, a szenvedelyt a szerelemmel, ezek szoktak veget erni. Tudod... barmit is hoz az elet (es ne rosszra gondolj egybol... barmit...), mindig ez fog kiderulni, hogy tenyleg szerelem-e? Nincs ertelme foloslegesen rettegni, mert ha barmi jon es veget er... akkor nem volt szerelem. Ha viszont szerelem, akkor keptelen elmenni. Erted? Szoval nyugodtan legyen onbizalmad mindezek miatt. Minden ember potolhatatlan es utanozhatatlan. Koszonom szepen en is :)
süti beállítások módosítása